SCHAATSERS LOCHEM EN DNIJ SLUITEN SEIZOEN AF


De schaatsers van DNIJ en Lochem uit de groepen van Poul Veen en Igor Pieters en Henk Veneman en selectiel;eden die dara getraind hadden, hebben zondagmiddag op bijzonder leuke wijze het seizoen gezellig met elkaar afgesloten.
Igor had een shorttrackclinic geregeld op de ijsbaan in Enschede. Zo’n veertig schaatsers deden voor het eerst shorttrackschaatsen onder. Na even wennen werd er toch al behoorlijk snelheid gemaakt. Er werd goed geoefend op de heup in de bocht, anders werd het meteen afgestraft door ‘naar buiten te drijven’. Een grandioze oefenvorm die oom zeker vaker in het trainingsprogramma gebouwd zal gaan worden. Na een uurtje shorttracken werd er gedouched en werd de aanpalende WOKASIA bezocht.
De foto’s spreken boekdelen.
Op de foto DNIJ schaatstalent van het jaar Jorian ten Cate in de bocht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *