Bruggemancompetitie Heerde 2014

Schermafbeelding 2014-09-27 om 13.24.29Bruggemancompetitie Heerde 2014.Afgelopen seizoen deden maar liefst 12 DNIJ-ers mee aan de jeugdcompetitie in Heerde, de zogenaamde Bruggeman. Deze competitie vond plaats op vrijdagavonden waarop het over het algemeen heel erg lekker weer was. De regenwielen konden in de tas blijven. Naast de knappe prestaties van de kids was het ook gezellig en leerden de kinderen hun maatjes uit hun categorie beter kennen. Ook deden de kinderen weer nieuwe wedstrijdervaring op. Het geheel was goed georganiseerd. Sommigen beklommen het podium anderen (net) niet, maar iedereen ging na de finale met een mooie herinneringsbeker naar huis! Fleur van Beek (4e pup 3), Lesley Bartels (5e pup 3), Sophie Kroes (5e pup 2), Eliza Schreuder (11e pup 2), Jorian ten Cate (3e pup 2), Demi Bartels (5e pup 1), Charlene Schreuder (4e pup 1), Quinty Vos (2e pup 1), Daniël ten Cate (6e pup 1), Siemen Visser (5e pup 1), Mayke Keller (4e Kadetten), Kim Vriezekolk (3e Junioren).

Allemaal gefeliciteerd met jullie mooie prestatie!!

En op www.skeelerhuus.nl staan nog veel meer leuke foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *