WOOS Olympics persbericht; DNIJ deelname

woos
DNIJ jeugd die hier ook aan mee wil doen, jullie zijn van harte welkom.
Onder de naam ‘WOOS Olympics’ gaan vanaf 1 oktober een aantal partijen in Apeldoorn een unieke samenwerking aan. Accres sportstimulering, gemeente Apeldoorn, Stimenz, Wijkraad Osseveld-Woudhuis en vrijwilligersnetwerk DenkTank Breed organiseren onder het motto ‘samenwerken zet iedereen in beweging’ een vijftal uitdagende sportactiviteiten voor jongeren in de wijken Woudhuis en Osseveld.

Iedere sportactiviteit bestaat uit een drietal clinics met een afsluitend evenement waarin een beetje competitiviteit niet geschuwd wordt, maar voorop staat dat meedoen leuker is dan niks doen. Op 1 oktober zal de aftrap bij het Cruyff Court in Het Woudhuis plaatsvinden en beginnen de WOOS Olympics met de sport skeeleren. De skeelerclinics zullen verzorgd worden door Schaats- en skeelervereniging DNIJ Apeldoorn. Na drie weken wordt dit sportblok op vrijdag 24 oktober afgesloten met een 11-stratentocht door de wijken Osseveld en Woudhuis. De WOOS Olympics vinden plaats voor alle kinderen van 10 t/m 14 jaar uit de Wijken Woudhuis en Osseveld. Deelname is gratis. Aanmelden is verplicht, en kan via www.sportstimulering-apeldoorn.nl

Klik voor het originele bericht op de volgende link: http://www.osseveld-woudhuis.nl/2014/09/22/woos-olympics/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *