2 x DNIJ BIJ DE EERSTE DRIE IN NIJMEGEN

Zaterdag werd de eerste wedstrijd van de LeisureWorld Oost schaatsmarathoncompetitie verreden in Nijmegen. Bij de pupillen haalde en Jorian ten Cate (pup B) en Siemen Visser (pup A)allebei een tweede plaats in hun categorie.
Bij de masters 1 reed Mark den Besten de wedstrijd goed uit en spurtte in het peloton naar een zestiende plaats. Bij de masters 2 stonden Harry Kruk, Holger Peters en Henk Veneman aan de start. Holger kwam helaas in het begin van de koers te vallen. Harry Kruk kon het hoge tempo van het peloton niet volgen. Henk Veneman moest na 30 ronden het peloton een rondje laten gaan, maar kon daarna weer aansluiten.

1 Comment

  1. w.tiemens | |

    gefeliciteerd mannen top

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *