Eerste bericht uit Inzell

De groep voor de trainingsweek in Inzell is veilig en goed aangekomen in Inzell. De van Garage Vos uit Voorst gehuurde busjes deden het uitstekend. Na een voorspoedige rit, die op een beetje mist na, volledig zonnig genoemd mocht worden, werd rond 16.00 uur geparkeerd bij de Max Eicher Arena in Inzell. Om even poolshoogte te nemen wat betreft het ‘Zeitplan’ voor de trainingen. Maandagmorgen 7 uur zal de eerste ijstraining zijn. Dat betekent rond 6 uur opstaan. Dinsdagavond zal een wedstrijd over 500/1000 of 500/1500 verreden worden en donderdagavond is er deelname aan het supersprinttoernooi.
De eerste warme maaltijd van zondagavond (kip met rijst) en vanillepudding met bussensauas, is inmiddels gezakt. En de eerste looptraining rondom het Josephshaus in Ruhpolding is ook afgewerkt. Tijd voor rust.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *