Inzell update 2


Op de foto het DNIJ wagenpark in Inzell met de busjes van Garage Vos uit Voorst. Net voor de storm en de regen en sneeuw overkwamen. Ook foto┬┤s met blik op ons tijdelijk huis:het Josephshaus In met blik op het prachtige landschap in de omgeving (door op de foto te klikken zijn de andere foto’s te zien). Vandaag, donderdag, is de storm over, maar het regent nog steeds pijpenstelen. En in de wat hoger gelegen gebieden en in Inzell is het papsneeuw. Reden waarom de mountainbiketour morgen niet door kan gaan. Vanavond is het supersprint-Wettkampf voor C jun en ouder. Ieder is zich deze middag aan het prepareren voor een sterke wedstrijd.
In plaats van de mountainbike tocht wordt morgen nog een extra schaatstraining gedaan en dan is het zaterdagmorgen al weer terug naar Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *