TRAININGSWEEK INZELL WAS SUCCES

De trainingsgroep die een week in Inzell trainde is veilig weer terug in Nederland.Na een fantastische trainingsweek met 2 wedstrijden en veel plezier. De gebruikelijke bonte avond en de terugreis sloten een mooie trainingsweek af. Op de bonte avond werd een quiz gehouden, waarbij een prijs was: twee zoenen van Lisa. Toen ze de negerzoenen uitdrukte op de wangen van prijswinnaar Tom, werd ze natuurlijk teruggepakt. Grote hilariteit. Ook was er een onderdeel met teambuilding.Drie positieve eigenschappen opnoemen van degene die op de stoel in het midden zit. Met veel positiviteit en met de gebruikelijke door de trainers samengestelde ‘herinneringsmdaille’ met een leuke tekst, werd de terugreis aangevangen.
Op de foto’s beelden van de bonte avond en de terugreis vanuit de besneeuwde Bayerische Alpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *