FRANK MENNINK HOOGSTE KLASSERING

Bij de tweede marathon in de NoordOostcompetitie, zondagavond in Groningen, was van de DNIJ-ers Frank Mennink degene die de hoogste klassering haalde: 7e plaats bij de C2 rijders. In deze categorie is DNIJ het sterkst vertegenwoordigd. Nog 3 andere rijders haalden hier punten voor het eindklassement: 16e Dirk van Zoest;21e Thijs Kolkman;29e Rene den Besten. Bart van Hest werd hier 35e, Mark Schellinger wist het peloton 29 ronden bij te houden. Bij de C1 rijders kam Pieter van Kruistum in het begin van de koers te vallen. Marc den Besten is DNIJ-vertegenwoordiger bij de masters 1. Na 49 ronden moest Marc dit keer het peloton laten gaan. Bij de masters 2 ook een aantal DNIJ-ers aan de start. Geen van hen was in staat mee te sluipen in de kopgroep van drie die bijna een ronde voorsprong haalde. Het peloton mocht dus afspurten voor de vierde plaats. In de einduitslag was Diederik Hol dit keer de enige punten scorende DNIJ-er. Hij werd 19e. Reinder Kruk werd 29e. Jan Tijmes maakt een valpartij mee na 13 ronden. Henk Veneman moest het peloton laten gaan na 18 ronden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *