Schaatsen op Koninklijk ijs


Dit jaar is er van 13 december tot en met 04 januari weer een ijsbaan bij Paleis Het Loo. En net als vorig jaar helpen de ijsmeesters van DNIJ hierbij. Zij zorgen er dagelijks voor dat de ijsvloer er weer piekfijn bij ligt. Voor de pupillen is de mogelijkheid om op zaterdagochtend van 8:30-10:00 te schaatsen. Dan is de baan gereserveerd voor DNIJ en is er een trainer van DNIJ aanwezig. Dus een gratis trainingsuur op een prachtige locatie. Normaal mag je alleen op deze ijsbaan niet met noren, maar speciaal voor ons mag het op dit tijdstip wel. De trainers zijn:
– 13/12 Trainer: Frits Kwak;
– 20/12 Trainster: Cara Dekker;
– 27/12 Trainer: Frits Kwak;
– 03/01 Trainster: Cara Dekker.
Omdat we graag willen weten hoeveel pupillen er op de training komen, wil ik jullie vragen om voor iedere week even op te geven als je komt.Graag ontvangen wij de opgave uiterlijk vrijdag’s om 17:00 uur.Aanmelden kan door een bericht te sturen naar: schaatsen@dnij.nl. De DNIJ kunstrijders zullen verschillende demonstraties geven onder leiding van Tjin Li. Kom dus allemaal naar de ijsbaan om te kijken, te bewegen en te genieten van de prachtige aankleding van Paleis ’t Loo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *