Aanmelden clubkampioenschappen 2014-2015

DNIJ clubkampioenschappen
Binnenkort is het weer zover. Op zaterdag 20 december a.s. van 19:15-21:45 uur wordt het clubkampioenschap georganiseerd op de ijsbaan in Deventer. Dit jaar wordt ons kampioenschap samen verreden met ijsclub Lochem waar wij een samenwerkingsverband mee hebben.

Zoals altijd is dit een kampioenschap waar echt iedereen aan mee kan doen. Het maakt niet uit of je enige wedstrijdervaring hebt of niet. De Olympische gedachte geldt: “Meedoen is belangrijker dan winnen!”
Afgelopen jaar was de opkomst van degenen die nooit een wedstrijd hadden geschaatst heel goed. We hopen dat dit zich ook dit jaar doorzet, want het is immers een activiteit die voor alle leden georganiseerd wordt. Alle DNIJ-leden worden dan ook uitgenodigd, dus ook degene die wat minder vaak de schaatsen onderbinden zoals de skeeleraars en de schaatsers zonder trainingskaart in Deventer. Het wordt ongetwijfeld weer een heel gezellige avond met veel sportplezier op de lange baan. En natuurlijk hopen we op veel toeschouwers (ouders, familie, vrienden, etc) die komen aanmoedigen!

 

De afstanden per categorie zijn (onder voorbehoud):
Jongens/meisjes pupillen D, E en F: 100m en 300m
Jongens/meisjes pupillen A, B en C: 300m en 500m
Jongens C/meisjes C: 500m en 1.000m
Overigen: 500m en 1.500m

Eventueel: alle groepen Marathon

 

De afstanden zijn onder voorbehoud want daar kan nog verandering in komen.
Dit is namelijk geheel afhankelijk van de aanmeldingen in de diverse categorieën.
Zo rond 22:00 uur vindt de prijsuitreiking plaats in de Eskimobar.
Meldt je zo spoedig mogelijk aan, dit is prettig voor de organisatie. Doe het wel uiterlijk voor vrijdag 12 december!
Inschrijven kan via onderstaande formulier. Je komt dan binnen enkele minuten automatisch op de lijst die je hier kunt bekijken. Lukt het niet om het formulier in te vullen of is er iets mis gegaan? Stuur dan even een e-mail naar schaatsen@dnij.nl.
De inschrijving is gesloten. Voor vragen, neem contact op met de wedstrijdleiding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *