DRIE MAAL DNIJ BIJ DE EERSTE TIEN IN ASSEN BIJ DE C2

In Assen werd zondagavond weer een schaatsmarathon verreden in de Noord Oost marathoncompetitie. Bij de C2 rijders waren de DNIJ-ers weer flink voorin te vinden. Er eindigden 3 bij de eerste 10: Frank Mennink werd 5e in de eindsprint, Rene den Besten 8e en Thijs Kolkman 9e. Dirk van Zoest haalde de 16e plaats en ook Peter Trip verdiende met een 30e plaats nog een punt voor het klassement.
Bij de C1 rijders haalde Pieter van Kruistum de eindstreep op de 25e plek. Bij de masters2 ook 5 DNIJ-ers aan de start. Van hen haalde Diederik Hol met een 22e plaats de meeste punten. Holger Peters werd 39e. en Harry Kruk, Jan Tijmes en Reinder Kruk kwamen respectievelijk als 49, 50 en 51 over de meet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *