FAMKE MINNEE TWEEDE OP NEDERLANDS PUPILLENTOERNOOI


Afgelopen zaterdag werd het Nederlands Pupillen Toernooi verreden in Groningen. Deze wedstrijd wordt gezien als het officieuze Nederlands Kampioenschap van Nederland. Famke is pupil A en komt uit voor de gewestelijke selectie Gelderland en heeft hier uitstekend gepresteerd met 2 persoonlijke records. Op de 500 meter reed zij 43.84 en op de 1000 meter verbeterde zij haar toptijd naar 1.27.85, met als eindresultaat een mooie 2e plaats op dit “NK”. Ok de andere DNIJ-rijders presteerden behoorlijk tot goed, rekening houdende met de ranglijst van plaatsing. Bij de meisjes pupillen A werd ZoĆ« Tiemens 10e en Iris van Beek 17e. Quinty Vos werd bij de meisjes B 12e met een nieuw PR op de 700 meter. en bij de jongens B wist de zich op het allerlaatste moment geplaatst hebbende Jorian ten Cate met 2 mooie PR’s een 18e plaats te bereiken.

De uitslagen zijn na te lezen op: stveemsmond.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *