Drie Dnij-ers aan de natte start van de Bruggeman competitie

20160415_194340Ondanks het weer ging de start van de Bruggemancompetitie in Heerde gewoon door. Op het natte asfalt was wel te rijden maar voor sommigen die nog niet veel geskeelerd hadden gaf het een minder safe gevoel. Voorzichtig rijden dus. Demi Bartelds en Daniƫl ten Cate reden bij de kadetten hun ritjes netjes uit. Bij de pupillen 1 deed Jorian ten Cate een mooie aanval op de koplopers.
Zoals de foto’s laten zien deden er nog niet zoveel deelnemers mee. Het is een hele leuke laagdrempelige competitie voor de jeugd. (Pupillen 4 t/m Kadetten). De volgende is 27 mei. Aanmelden via www.skeelerhuus.nl en dan kijken bij activiteiten. De moeite waard. De eerste eigen clubcompetitie op 13 mei is dan een goede afstrap voor de rest van skeelerseizoen!