SEIZOENSAFSLUITING JEUGDSCHAATSERS

20160416_131508Ieder jaar sluiten de schaatsers het schaatsseizoen af met een mooie activiteit. De afgelopen jaren was het een clinic baanwielrennen of een clinic shorttrack of een middagje bowlen. Dit jaar was op 16 april en was het Laser Game in Laser Sensation in Apeldoorn met drank en friet en kroket/frikadel. Een hele gezellige middag was het met zo’n 19 jeugdleden. Zie foto’s. Op de middag werd ook verteld dat de zomertrainingen voor de schaatsers gaan starten in de week van maandag 9 mei. En dat er voldoende aanmelding is om het trainingsweekend op 25,26 en 27 juni in Bakkeveen met 2 ijstrainingen op het zomerijs in Leeuwarden door te kunnen laten gaan. Deze week of begin volgende week volgen definitieve berichten over de tijden en dagen voor skeelertraining, bostraining en fietstrainingen.