BAAN IS GEOPEND!

Houd de temperatuur (en de website) in de gaten. Wanneer het ijs slecht wordt door te hoge temperaturen zullen we de baan moeten sluiten

DNIJ-ijsbaan OPEN …….MET CORONAMAATREGELEN

Het is gelukt…. DE BAAN IS OPEN… VOORAF RESERVEREN!!! EERSTE DAG GRATIS SCHAATSEN

Onze ijsmeesters hebben de benodigde 3 cm ijs kunnen prepareren. Met de Gemeente zijn goede afspraken over maatregelen om verspreiding van het CORONA virus tegen te gaan. DNIJ biedt Apeldoorners de eerste dag gratis aan.

Het volgende goed in acht nemen:

 1. Blijf thuis bij klachten
  We vragen je dringend om alleen te komen als je geen klachten hebt die kunnen duiden op het coronavirus. Wil je weten wat mag bij het schaatsen? Kijk dan op Rijksoverheid.nl / Schaatsen, schaatsbanen, sneeuw en winterweer.
 2. Vooraf reserveren
  Om te kunnen schaatsen bij DNIJ, moet vooraf gereserveerd worden via het formulier op deze site. Check uw spambox na het reserveren. De baan is geopend voor publiek in blokken van 1 uur en 15 minuten.  Je kunt per dag één blok reserveren. Opgave is nodig voor iedereen die naar binnen wil; zelf schaatsend of niet. Vandaag, donderdag, wordt direct op de reservering voor een tijdblok gereageerd. Daarna: Iedere avond na 20:00 uur worden de blokken voor de volgende dag toegewezen.
 3. Aantal bezoekers/entree
  Per blok worden maximaal 150 bezoekers toegelaten. Dit is conform het protocol  van de KNSB. We maken geen onderscheid tussen schaatsers en niet-schaatsers, waardoor ook ouders die niet schaatsen wel mee het terrein op kunnen. En hun kinderen kunnen helpen met schaatsen onderbinden en kunnen blijven stimuleren.

Na het schaatsen graag het complex zo snel mogelijk verlaten via de aangegeven uitgang.

Entreetarief: € 3 voor 13 jaar en ouder.  1,50 voor t/m 12 jaar en 65+. Vrijdag gratis!

CONTACTLOOS BETALEN IS VERPLICHT.

LEDEN VAN DE SCHAATSCLUB DNIJ HEBBEN VRIJ TOEGANG, MAAR DIENEN OOK TE RESERVEREN

 • Schaatshuur/Schaatsen slijpen
  Er is een mogelijkheid om schaatsen te huren. Echter nog niet op vrijdag, we hopen zaterdag en zondag wel schaatsen te kunnen verhuren. Meer info volgt z.s.m. Huurtarief per paar: € 5,00.

Het slijpen van schaatsen is niet mogelijk op de baan. Hiervoor verwijzen we naar onze sponsor Van Benthem:  Van Benthem Sport – Apeldoorn – specialist in schaatsen en skeelers

 • Schoolschaatsen
  Voor scholen is er de mogelijkheid om te komen schoolschaatsen. Reserveren kan via: 
  voorzitter@dnij.nl

De tarieven per blok voor het schoolschaatsen zijn per klas van ongeveer 30 kinderen € 50 (inclusief eventueel te huren schaatsen). Wanneer een clinic van een schaatstrainer van DNIJ gewenst wordt, is het tarief € 35 extra.

 • Helaas GEEN KOEK EN ZOPIE, ook geen afhaalloket
 • Schaatsrekjes
  Voor beginnende schaatsers zijn er schaatsrekjes op de halve cirkel ijs in de oostelijke bocht. Deze moet je zelf ontsmetten. 
 • Rookvrij
  Op het terrein van de DNIJ baan mag niet gerookt worden. 
 • Mondkapje verplicht
  Op het complex is een mondkapje verplicht voor 13+. Op de ijsbaan is een mondkapje niet verplicht, maar we raden het dragen van bijvoorbeeld een mondkapje, colletje, buff of sjaal wel aan.
 • Handschoenen & muts/helm
  Het schaatsen is altijd op eigen risico. Op de ijsbaan is het dragen van handschoenen en een muts of helm wel aanbevolen.