Update IJsbaan 11 februari

Afgelopen etmaal is er gewerkt aan de verdere opbouw van onze ijsvloer.
Pas in de vroege ochtend werden daadwerkelijk buitentemperaturen van – 10 graden bereikt. De ijsmeesters hebben tot 08.00 uur doorgewerkt en laten vandaag de gehele dag de ijsvloer rusten. Rond 18.00 uur zullen de ijsmeesters opnieuw inventariseren wat nog nodig is om de ijsvloer op een voldoende en veilige dikte te krijgen. Komende avond en nacht zal  nog opnieuw worden geprepareerd.   Hopelijk gaat een nacht met  strenge vorst ons helpen. Morgenochtend zullen de ijsmeesters hun resultaten inbrengen en kunnen de leden van de  baanvereniging een besluit nemen. Inzet van DNIJ blijft om schaatsen mogelijk te maken met inachtneming van de heersende overheid maatregelen en die van de veiligheid regio’s.