LANDELIJKE REGGEBORGH SKEELER MARATHON EN DNIJ SUMMER SKATE IN SPORTPARK ORDERBOS OP 30 JULI

Op 30 juli organiseert de schaats- en skeelerclub DNIJ Apeldoorn in samenwerking met de sectie skeeleren binnen de schaatsbond KNSB een editie van de landelijke Reggeborgh marathon competitie. Vanaf 16:00 kan men in Sportpark Orderbos de landelijke skeelertoppers bij dames en heren  aan het werk zien op 100 m sprint en de marathon. Met onder hen een skeelertopper uit eigen stad: Jorian ten Cate. Voorafgaand aan de wedstrijden voor de toppers organiseert DNIJ een publieksevenement: DNIJ SUMMER SKATE. Jong en oud mogen op het mooie afgesloten parkoers in het Orderbos een uur lang skeeleren met een stempelkaart om te zien hoeveel ronden men haalt binnen dat uur.  Bedoeling is hier een jaarlijks evenement van te maken De SUMMER SKATE start om 15:00 uur. Kleedgelegenheid en douchemogelijkheid is bij SV Orderbos.Alle deelnemers ontvangen een stempelkaart en na afloop een medaille. Vooraf opgeven is nodig. Dat gaat via een formulier op de website van de club: www.dnij.nl.   De opgave dient vergezeld te gaan met het overmaken van 5 euro naar banknr NL60RAB0157889076 tnv DNIJ ovv Summer SKATE en naam.