Woensdag 7 april 2010 begin skeelerseizoen

Elke woensdagavond van begin april tot eind september zijn er skeelertrainingen (uitgezonderd 4 weken zomervakantie).  De jongste jeugd van 6 tot ongeveer 9 jaar heeft les van 18.15 uur tot 19.00 uur. De overige groepen hebben skeelertraining van 19.00 tot 20.00 uur. Er is een 2e jeugdgroep die wat meer gevorderd is, een beginners groep volwassenen, een gevorderde groep en cracks die voornamelijk buitenritten doen. Daarnaast zijn er schaatsers die in de zomermaanden ook skeelertraining doen. De locatie is nu nog de parkeerplaats voor Intratuin aan de Voorwaarts. Dit tot de 400 meter baan in aanleg, ook aan de Voorwaarts, gebruiksklaar is. Bij regen gaat de training niet door. Aspirant leden kunnen vrijblijvend 1 a 2 trainingen meetrainen voor ze zich definitief aanmelden. Kom in dat geval bij de eerste keer ruim op tijd en vraag naar Gert Westerink. We hopen op veel zonnige woensdagavonden en veel gezonde skeelerkilometers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *