Zondag 17 april veel activiteiten rond de skeelerbaan

jannitta in actie—– Update bericht —-
Zondag is van Benthemsport in samenwerking met Cadomotus aanwezig met Cadomotusskeelers voor jeugdleden om deze gratis te testen. Ook kunnen deze skeelers worden geleasd!
—– Einde update —-
Aanstaande zondag 17 april zijn er veel activiteiten. Op deze dag wordt de ronde van Gelderland door de wielrenverreniging De Adelaar georganiseerd. Tijdens deze dag vinden er vele activiteiten plaats. Onder ander heeft Jannitta Spigt (ex topskeeleraar van DNIJ) er voor gezorgd dat de de SEAT Autohaas skeelerronde voor de dames-top van Nederland wordt verreden deze middag met een flinke prijzenpot. Meisjes junioren en dames kunnen zich voor deze open wedstrijd inschrijven via de site van de KNSB. Er wordt in deze wedstrijd 40 minuten en 3 ronden gereden op het parcours van 1100 meter rond het omnisportcentrum.
Maar ook voor de jeugd is het mogelijk om mee te doen aan een skeelerwedstrijd. Deze middag starten we namelijk op onze eigen skeelerbaan ook met de eerste sprint wedstrijd van de open clubcompetitie de van Benthemsport jeugdcompetitie 2011. De bedoeling van deze competitie is om jeugdige skeeleraars wedstrijdervaring te laten opdoen. Alle jeugdleden van DNIJ en andere schaats en skeelerverenigingen worden dan ook uitgenodigd op hier aan mee te doen. Er zijn geen kosten verbonden aan de inschrijving voor deze wedstrijd. Je kunt je aanmelden bij Jaap van Benthem. Zijn e-mail adres is info@vanbenthemsport.nl. Ook kun je zondag gewoon naar de baan komen en je daar ter plekke in te schrijven voor deze wedstrijd.
Op onderstaande filmpjes kun je alvast bekijken hoe het finishen en starten in zijn werk gaat bij skeeleren 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *