Geweldig wat een vreugde

De eerste Elfstedentocht op skeelers ligt weer achter ons.Oud Olympisch kampioen Ans Schut loste het startschot, waarna 87 jeugdleden van onzevereniging op weg gingen naar de elf stempels van de steden.Leuke muziek, bruggetje van Bartlehiem, gezellige mensen, kortom alles was perfect.Natuurlijk kon iedereen na afloop tegen inlevering van de stempelkaart het vel begeerdekruisje in ontvangst nemen.Veel ouders, opa, oma’s die perfect geholpen hebben. Beste mensen allemaal hartelijkbedankt. Wij hopen deze winter weer een beroep op jullie te kunnen doen als wij het zelfdegaan organiseren, maar dan op de smalle ijzers.
Holger Peters wint.
De eerste zegen op skeelers is binnen. Tijdens de eerste wedstrijd van de competitie Oostsloeg Holger in Apeldoorn gelijk toe.De laatste tien ronden, zat hij lekker in het peloton te wachten.Een demarrage met nog twee ronden voor de boeg, bracht hem met een voorsprong van20 meter als eerste over de finish. Een mooie overwinning, die naar meer smaakt.

foto’s

meer foto’s

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *