DNIJ-ers op Nederlandse Kampioenschappen

Komende weekeinden zullen een aantal DNIJ-ers op NK aan de start verschijnen.

Bij de Junioren hebben Arvin Wijsman en Igor Pieters zich geplaatst voor het kampioenschap Junioren A op 3,4 en 5 feb in Alkmaar. Helaas plaatste Tom Buitenhuis zich niet voor dit kampioenschap. Hij miste plaatsing door een diskwalificatie in de plaatsingswedstrijd. Redelijkerwijs hadden ook Iris Willemsen en Sabien Wijsman (beiden junior C) zich kunnen plaatsen via de selectiewedstrijden, maar beiden moesten afhaken vanwege respectievelijk ziekte van Pfeiffer en een blessure. Er plaatsten zich verder geen junioren B of C vanuit DNIJ.

Een week later, op 11 en 12 februari worden in Utrecht de Nederlandse Kampioenschappen masters verreden. Hiervoor plaatsten zich Renske Winters (Dame senioren B) en Henk Veneman (Heren Masters E)

We wensen de DNIJ-ers succes in deze kampioenschappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *