SL2 opleiding afgerond in Apeldoorn

Tom Leeneman neemt SL2 examens afOp zaterdag 11 april werd in ons clubhuis met een aantal kandidaten van de SL2 cursus een afsluitend eindgesprek gevoerd. Onze laatste voorzitter, Tom Leeneman, is examinator van de KNSB en heeft met 6 kandidaten dit gesprek gevoerd waarin het “slachtoffer” aan de tand wordt gevoeld over zijn kennis van de diverse onderdelen die een schaatstrainer hoort te weten. Alle 6 kandidaten doorstonden deze beproeving en konden trots hun diploma in ontvangst nemen. In de kantine van WSV werd door een andere examinator, Klaas Holt, een eindgesprek gevoerd met 4 andere kandidaten (waaronder onze Tonny Uenk) en ook deze kandidaten konden na dat gesprek hun diploma in ontvangst nemen.

Tom Leeneman voert deze gesprekken met 4 kandidaten gratis wat in mindering is gebracht op de cursusgelden van de DNIJ-kandidaten. Dit en het initiatief een SL2 opleiding in Apeldoorn te starten waaraan 4 leden van onze vereniging (Tonny Uenk, Cara Dekker, Monique Plas en Herman Bakker) meededen waardeert het bestuur zeer.
De DNIJers die meededen aan deze SL2 cursus volgen momenteel een aanvullende cursus SL2 voor Inline-skate trainer in Heerde.

Daarom overhandigde Herman Bakker (onze penningmeester…) Tom Leeneman een fles wijn als blijk van waardering.

Herman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *