DNIJ jeugd goed van start in Bruggemans Hoveniers Skeelercup

Bruggeman Hoveniers skeelercup 20 april 2012Met 9 DNIJ jeugdleden die afgelopen vrijdag 20 april deelnamen aan de Bruggeman Hoveniers Skeelercup in Heerde is er een mooie start gemaakt van het wedstrijdskeelerseizoen. De wedstrijdgerichte DNIJ jeugdgroep van de woensdagavond heeft hiermee een mooi visitekaartje af gegeven. Maar lieft 6 van de 9 DNIJ-leden behaalde een podium plaats bij de eerste 3. Zowel Zoƫ Tiemens als Talita van Hartskamp en Ard-Jan Grootenhuis behaalde zelf de eertse plaats in hun leeftijdscategorie. Wat een fantastische prestatie! Gefeliciteerd allemaal!
Van de wedstrijd zijn heel veel foto’s gemaakt en deze zijn samen met de volledige uitslag en de stand in het klassement te vinden op de website van de Skeelerclub Oost Veluwe
Wil je ook mee doen met wedstrijden? Meld je dan op woensdagavond aan bij Jaap of Jannitta!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *