Iris van Beek mooi van start in stouwdamcompetitie met 4e plek

Stouwdam Rijssen_Iris van BeekVandaag werd in Rijssen de eerste wedstrijd in de sterk bezette stouwdamcompetitie verreden. 5 DNIJ-leden deden mee aan deze wedstrijd en hierbij verraste Iris van Beek met haar mooie 4e plek in de einduitslag van de 18 deelnemers bij de meisjes pupillen 2. De 100 mtr blijft nog het zwakke punt waar aan gewerkt moet worden, maar bij de 5 ronden inline werd ze 4e en bij puntenkoers zelfs 3e. Verder reden Babette Buitenhuis (15e), Wichert Gobas (10e), Birte Tellegen (5e) en Sven Tellegen (7e) nog mee. Babette ging helaas stevig onderuit waardoor ze de laatste afstand niet kon meedoen.

Foto’s (pagina 1, pagina 2, pagina 3) en uitslag zijn te vinden op de website van Skeelerclub Oost Veluwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *