Sven Tellegen vierde in Oldebroek

120609 Stouwdam Oldebroek_0254 Afgelopen zaterdag werd in Oldebroek de derde wedstrijd van de Stouwdamcompetitie gereden. De wedstrijden vonden plaats onder stormachtige omstandigheden en waren daardoor erg zwaar voor de deelnemers. De jury had daarom dan ook het besluit genomen om de afstand van de inlinewedstrijden te halveren.

Ook zaterdag waren een aantal DNIJ jeugdleden aanwezig. Sven Tellegen (foto) kwam net naast het podium bij de kadetten jongens en werd 4e. Gezien het sterke deelnemersveld is dit een hele mooie prestatie. Bij de pupillen meisjes 3 wist Birte Tellegen beslag te leggen op de 8e plaats, Iris van Beek werd 5e bij pupillen meisjes 2 en Wichert Gobas 11e bij de pupillen jongens 1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *