Weer mooie prestaties DNIJ jeugd in Bruggemancompetitie

120629 Bruggeman_Zoe TiemensAfgelopen vrijdagavond werd de 4e ronde van de Bruggemancompetitie in Heerde verreden. De DNIJ jeugd laat zich dit jaar zowel qua aantal maar ook prestaties zich heel goed gelden.
Ook op deze avond waren er weer een aantal fraaie prestaties.
Zo waren er mooie podiumplekken voor Michiel Beekman (3e jongens pupillen3), Zoë Tiemens (2e meisjes pupillen2), Talita van Hartskamp (2e kadetten meisjes) en Ard-Jan Grootenhuis (2e kadetten jongens).
Op vallend was ook de prestatie van Joost Beekman. Hij wist maar liefst 2,5 seconden van zijn persoonlijk snelste tijd op de 300 meter af te halen.
Andere resultaten: Birte Tellegen 4e (meisjes pupillen3), Iris van Beek 4e (meisjes pupillen2), Wichert Gobas 6e (pupillen jongens 1), Joost Beekman 9e (pupillen jongens1) en Stefan Pouw 5e (kadetten jongens).

Op 14 september is de finale van deze competitie in Heerde. Kom zoveel mogelijk de DNIJ jeugd aanmoedigen. (foto Zoë Tiemens)
Bekijk hier de foto’s gemaakt door Jannes Wolff van skeelerclub Oost Veluwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *