Iris van Beek schrijft ook Stouwdam Rijssen op haar naam

Rijssen 27 april 2013Na de overwinning van de openingswedstrijd in Heerde, pakte Iris van Beek zaterdag 27 april ook de overwinning in Rijssen. Dit deed ze door als derde te eindigen op de 100 meter en zowel de ‘inlijn’ als de afvalkoers te winnen.
Birte Tellegen behaalde een mooie podiumplek (zie foto) bij de pupillen 3 (derde plek). Dit kan voor haar nog een heel mooi seizoen worden. Ze werd vandaag 2e op de tijdrit en 3e op zowel inlijn- als de afvalkoers. Pechvogel was ZoĆ« Tiemens. Door een val in de ‘inlijnkoers was de kans op een goede dagklassering verkeken. Ondanks haar schaafwonden stond ze toch aan de start bij de afvalkoers.

Resultaten/tussenstanden van andere DNIJ-ers zijn hier te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *