Mooie uitslagen Bruggemancompetitie

Afgelopen vrijdagavond is de Bruggemancompetitie in Heerde weer van start gegaan. Deze competitie is speciaal voor de jeugd en wordt gezien als opstap voor de regionale wedstrijden en bestaat uit 5 wedstrijden. Organisatie is in handen van skeelervereniging SKOV uit Heerde. Meedoen kost niets en een licentie is niet nodig. Steeds meer DNIJ jeugdleden staan aan de start van deze competitie. Zo ook dit jaar weer.

Vrijdag zijn mooie resultaten geboekt. Mikai Brandes liet een hele mooie tijd op de 100 mtr zien bij de jongens pupillen 4. De inlinewedstrijden werden gecombineerd met andere klasses omdat er in deze jongste categorie nog niet veel aanmeldingen zijn. Birte Tellegen wist de overwinning binnen te halen bij de meisjes pupillen 3. De voorsprong ter opzichte van nummer twee was ook erg groot. Dat belooft wat dit seizoen! Bij meisjes pupillen 2 stonden maar liefst drie leden aan de start. Iris van Beek deed net iets teveel kopwerk in de twee inlinewedstrijden. Hierdoor kwam ze kracht tekort voor de eindsprint. Tweemaal werd ze met ’teenlengte”’ verslagen om de eindoverwinning op te eisen. Demi Bartelds en Quinty Vos deden dit jaar voor het eerst mee. Ze deden dit met verve. Op de piste in Heerde werden ze respectievelijk 10e en 7e.
Pechvogel Jorian ten Cate kwam bij de jongens pupillen2 na tien meter ten val. Volgende keer meer geluk Jorian!Diémo Brandes haalde een hele mooie derde plek in deze klasse. Zijn zus Savannah behaalde een mooie 2e eindpositie bij meisjes pupillen 1. Een prima resultaat gezien dit haar eerste jaar is in deze klasse. Voor Charlene Schreuder was het ook de eerste keer dat ze meedeed aan deze competitie. Het was even wennen aan de piste van 200 mtr maar vooruitgang was na gewenning heel goed zichtbaar. Ze werd uiteindelijk 11e. Daniël ten Cate werd 6e bij pupillen jongens 1. Kim Vriezekolk werd 3e bij de kadetten meisjes en Wichert Gobas 7e bij kadetten jongens.

Volledige uitslagen zijn te zien op de website van SKOV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *