Zoë Tiemens wint Stouwdam Competitie


Zaterdag 20 september werd op de piste van Heerde de laatste van een reeks van zeven wedstrijden georganiseerd. Zoë behaalde op vier wedstrijden de dagoverwinning en wist ook de finale in Heerde op haar naam te schrijven. Naast Zoë leverden nog veel meer DNIJ-er een knappe prestaties in de Stouwdam Competitie. mooie prestaties zijn geleverd.Een mooie 4e plek voor Fleur van Beek, pupillen 3. Bij de pupillen 2 jongens werd Jorian ten Cate 6e,. Bij de junioren meisjes werd Kim Vriezekolk 3e.. Gedurende de competitie stond Zoë telkens op het podium, Fleur regelmatig en Kim en Jorian hebben het podium de laatste wedstrijd behaald. Allemaal hartstikke goed gedaan.Een aantal DNIJ-ers zijn gedurende de competitie gestopt omdat ze het niet meer prettig vonden om in deze wat fellere competitie mee te doen waarbij ook het valgevaar meer aanwezig is, omdat de keuze voor het schaatsen op de voorgrond kwam. Desondanks goed gedaan Iris, Quinty en Daniël.
Dit alles onder controle van echte KNSB scheidsrechters en ladyspeaker!

volledige uitslag

3 Comments

  1. esther | |

    Wat jammer nou weer dat alleen over degene die eerste is geworden. wat wordt geschreven.Er reden meer dnij-ers mee aan de stouwdam compititie en daar wordt niks over geschreven. Het is net of alleen nummer 1 telt en de rest bijzaak is. ZO JAMMER.

  2. Angela | |

    Jammer dat er maar 1 persoon genoemd wordt van DNIJ. Er đeden nog meer leden mee!!!!!!!

  3. -- | |

    Logisch lijkt me dat je niet als 20ste gefinisht wordt genoemd. Jullie zijn vast betreffende ouders 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *