Woensdag 6 april, feestelijke opening skeelerseizoen.

DNIJ skeelertraining april 2011Alle belangstellende Apeldoorners die eens willen skeeleren zijn welkom van 19.00 tot 20.00 uur op de skeelerbaan aan de Voorwaarts achter het Omnisportcentrum naast de Intratuin.

Het weerbericht is gunstig voor 6 april, dus kom eens kennismaken.

De jeugd ongeveer van 6 tot 9 jaar heeft les van 18.15 uur tot 19.00 uur.
De overige lesgroepen van 19.00 tot 20.00 uur.

Dit is voor de recreanten altijd op de woensdagen tot eind september, mits de baan droog is en tijdens schoolvakanties zijn de lessen beperkt. Na 6 april is een lidmaatschap van DNIJ verplicht of leden van andere verenigen buiten Apeldoorn kunnen bij Libema in Omnisport een seizoenspasje kopen.

Helm is verplicht, pols en kniebeschermers zijn aanbevolen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *