Nationale sportweek ook op de skeelerbaan bij DNIJ

Logo Nationale sportweek 2012Afgelopen week van maandag 23 t/m zaterdag 28 april was het weer de nationale sportweek. Samen met Accres die de initiatiefnemer is voor de nationale sportweek in Apeldoorn hebben de vrijwilligers van DNIJ op maandag en donderdag vele groepen van de basisscholen in Apeldoorn een clinic gegeven om kennis te maken met het skeeleren. Henk en Douwe Jan namen deze clinic erg serieus en werden daarom ook afgesloten met een kleine wedstrijd over 100 meter. De winnaars van de groep mochten daarna een ereronde doen over de skeelerbaan! Ook de helpende hand van Herman tijdens deze dagen was erg fijn! Op deze manier konden alle deelnemers direct bij aankomst hun helm, skeelers en beschermers aantrekken. Ook verzorgende Herman de deelnemers en trainers van een drankje en hapje! Ondanks het regenbuitje rond het middaguur was het een zeer succesvolle week en hebben veel Apeldoornse jongeren uit groep 7 en 8 van de basisscholen kennis kunnen maken met de skeelersport!
Nationale sportweek 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *